Gorilla Case Study

Gorilla is a Cardiff based, full service, post-production house specialising in broadcast media and film.

Our reclaimed scaffold desks (at 2.4m) were an integral part of the interior design concept and plan for the new office refurbishment.

Working alongside other contractors to a tight deadline, our desk installation was completed over two days and ahead of schedule. The long video editing desks allow for three people to incorporate active working into their day. Working next to each other, it makes collaboration and workflow on large projects easy, efficient and productive. Our client was really happy with the look of the desks, especially the finish and quality of the materials used. Gorilla’s own customer feedback was excellent, as people hiring the editing suites loved their new way of working, and immediately saw the benefits of sit-stand desks.

Get in Touch